Over mij

Ger van Drunen

Den Bosch 1961. Vanaf mijn jeugd is me door anderen het stempel creatief gedrukt. Zelf kon ik dáár niet zo heel veel mee. Zoals voor zovelen waren de vooruitzichten om daar ‘je boterham’ mee te verdienen niet al te rooskleurig. Dus na een technische studie aan het werk. Wel met de gedachte om vandaar verder naar de school voor fotografie of kunstacademie te gaan. Dat is er nooit meer van gekomen. Toch bleef design en fashion mijn aandacht houden. Ik kwam daardoor in de jaren tachtig negentig van vorige eeuw in de vertegenwoordiging van trouwringen en juwelen terecht. Niessing.

In hun ateliers in Vrede, Duitsland is de hang naar vormgeving, schoonheid en creativiteit opnieuw elan in geblazen. 

Nu mag mijn creativiteit de vrije ruimte krijgen. Buiten de vormgeving van trouwringen geef ik in bedrijven trainingen en advies op het gebied van creativiteit en innovatie. Bedenk praktische bedrijfsmodellen om complexe situaties in kaart te brengen en te analyseren. Ik leidt creativity officers op, heb de liefde voor fotografie mondjesmaat opgepakt en ontwerp moderne werkruimten of innovatiehubs.

Trouwringen hebben sinds Niessing nog steeds een speciaal plekje in het hart. Ik beschouw het iedere keer daarom als een voorrecht om jullie met zulk een belangrijke keuze te mogen begeleiden.

 ‘Weniger ist mehr’.

Geinspireerd door de onvergelijkbare en nooit meer geevendaarde Niessing-collectie uit de vorige eeuw en het hedendaagse Scandinavisch minimalisme.

Design

Trouwringen

Street-art

Fotografie

studio KOPwerk

Workspace design

Adres

Hogebankweg
5331RE KERKDRIEL
06.113.80808

Open Hours

Monday – Friday: 10am – 9pm
Weekends: 10am – 4pm
Holidays: Closed

Let op!

Prijzen zijn richtprijzen. De actuele prijs is afhankelijk van de dagkoers van goud. Soms is het mogelijk de ringen in een lager goudgehalte uit te voeren. 8 karaat.

Op locatie zijn uitsluitend dummies aanwezig.