Over mij

Ger van Drunen

In de jaren tachtig, negentig van vorige eeuw begon mijn verbinding en hart voor trouwringen met Niessing. Met deze absolute topdesign collectie mocht ik naar geselecteerde juweliers in Nederland reizen. 

In hun ateliers in Vrede, Duitsland is mijn passie voor vormgeving, schoonheid en creativiteit tot leven gekomen. 

Buiten het vormgeven van trouwringen geef ik in organisaties trainingen en advies op het gebied van creativiteit en innovatie. Ik customize denim kleding en bedenk praktische bedrijfsmodellen om complexe situaties in kaart te brengen en te analyseren. Ik leidt mensen op tot creativity officers, heb liefde voor fotografie en ontwerp moderne werkruimten of innovatiehubs.

Trouwringen hebben sinds Niessing nog steeds een speciaal plekje in het hart. Ik beschouw het iedere keer daarom als een voorrecht om jullie met zulk een belangrijke keuze te mogen begeleiden.

 ‘Weniger ist mehr’.

Geinspireerd door de onvergelijkbare en nooit meer geevendaarde Niessing-collectie uit de vorige eeuw en het hedendaagse Scandinavisch minimalisme.

Design

Trouwringen

Street-art

Fotografie

studio KOPwerk

Workspace design

Adres

Hogebankweg
5331RE KERKDRIEL
06.113.80808

Open Hours

Monday – Friday: 10am – 9pm
Weekends: 10am – 4pm
Holidays: Closed

Let op!

Prijzen zijn richtprijzen. De actuele prijs is afhankelijk van de dagkoers van goud. Soms is het mogelijk de ringen in een lager goudgehalte uit te voeren. 8 karaat.

Op locatie zijn uitsluitend dummies aanwezig.
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?